Υπάρχουν κάποιοι έρωτες που ειναι σαν τα τριαντάφυλλα.. Σοφία Σταθαρού.

Όσο είναι εκεί που ανήκουν χαρίζουν απλόχερα το άρωμα τους και ομορφαίνουν τα πάντα γύρω τους..!! Υπάρχουν φορές που κόβεις το τριαντάφυλλο , είτε γιατί σου αρέσει , είτε γιατί απλά το θες δικό σου... Όταν όμως το κόψεις έχει αγκάθια που πολλές φορές σε καρφώνουν και αλλες αλλες σε ματώνουν...!!

Έτσι ειναι κ οι ανεκπλήρωτοι έρωτες. Αυτοί που δίνεις σωμα κ ψυχή αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω..!! Το συγκεκριμένο συναίσθημα δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν το έχεις νιώσει..!! Είπαμε σαν τα τριαντάφυλλα..!!

Ματωνεις μόνο που το αίμα δεν είναι στα χέρια σου..! Δεν μπορείς να το πλύνεις , κ δεν μπορείς να το κάνεις καλά!! Ματωνεις στην καρδιά σου.. Θέλεις τόσο πολύ να τον πάρεις αγκαλιά , να τον φιλήσεις να τον αγκιξεις..!! Θέλεις τόσο που ματωνεις βαθιά μέσα στην ψυχή σου..!!

Πόσο λαχταράς ένα μόνο φίλι..! Μόνο κ μόνο για να δοκιμάσεις τη γεύση του.. Πόσο ζητάς μια αγκαλιά ..! Να σε κρατήσει τόσο σφιχτά που να μην πονάς άλλο ποια..! Να τον κοιτάξεις στα μάτια και να τον χαϊδέψεις...! Να ακουμπήσεις κάθε εκατοστό του κορμιού του για να δεις κάθε σημάδι που μπορεί να έχει..!! Να δεις οτι δεν είναι άλλο ένα όνειρο...!!!

Ναι για αυτούς τους έρωτες μιλάω!! Που σε μεθουν με το άρωμα τους και μετά σε ματώνουν παντού...! Αυτοί οι έρωτες είναι ευτυχισμένοι μόνο όταν είναι και οι δύο μακριά..! Όταν είναι μαζί είναι απλά καταστροφικό και για τους δύο..!! Αν κόψεις το τριαντάφυλλο ξέρετε τι μένει; Τίποτα..!!

Μέρα με την μέρα χάνεται το άρωμα και το ίδιο χάνει την ζωντάνια του...! Το μονο που μένει είναι τα αγκάθια και οι πληγές.. Είναι εκεί να σου θυμίζουν αυτό που προσπαθεί να ξεχάσει..!! Ότι πονέσες , πληγώθηκες ματωσες .. Για κάτι που απλά δεν σου ανήκε.. Για κάτι που ήθελες να θαυμάζεις...

Και μείνατε και οι μαραμενοι κ πληγωμένοι...!! Απλά τα τριαντάφυλλα ζουν καλύτερα στον κήπο πάρα σε ένα ποτήρι...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου