Όχι άλλοι Σωτήρες στην Πόλη του Ευαγόρα... Μαρία Ιωάννου Φίλη.

Έχω μπροστά στα μάτια μου την εικόνα της δεν μπορώ να κοιμηθώ .Αρχίζω ένα διάλογο με τον εαυτό μου ρωτάω ,απαντώ περνούν οι ώρες, και ξαφνικά ξεκαθαρίζουν όλα μέσα μου.
Κλαίω ,πονάω αλήθεια τόσο πολύ γιατί πέρασαν 47 χρόνια για να καταλάβουμε την εκμετάλλευση αυτής της προδομένης Πόλης και δεν μιλάω μόνο για τους Πολιτικούς αλλά και για εμάς όλους.
Ήμασταν τυφλοί Θεέ μου . Τόση κοροϊδία ,τόσος πόνος .
Αρπακτικά πουλιά που ήρθαν και κατασπάραξαν τις ψυχές μας 47 ολόκληρα χρόνια και το έκαναν τόσο αργά και μεθοδικά και κοιμηθήκαμε στο ύπνο του δικαίου ,της καλοπέρασης ,του ωχαδερφισμού ,της ακολασίας .
Κοιμηθήκαμε εμείς και αφήσαμε τους επιτήδειους να αλωνίζουν να γίνονται Σωτήρες και να την αναστατώνουν την Πόλη του Ευαγόρα με ψεύτικες υποσχέσεις και αυτή να πονάει και να μας περιμένει ,να μας περιμένει . Θα φωνάξω δυνατά για να με ακούσουν όλοι δεν θέλουμε κανένα να την σώσει πια. Φτάνει πια. Ούτε και αυτή μας θέλει .
Και ξέρετε γιατί ;είμαστε μικροί μπροστά της ,δειλά ανθρωπάκια, τιποτένια ,προδότες απλώνουμε το χέρι στον Κατακτητή ,τον προσκυνάμε ,σιχαμένα ανθρωπάκια ,σκουλήκια . ΟΧΙ.
Το χαρτί που νομίσατε ότι πουλάει δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ποτέ γιατί η αξιοπρέπεια της Πατρίδας δεν πωλείται ούτε εξαγοράζεται . Φτάνει πια .Την αγαπάμε πολύ ,τόσο πολύ όμως που πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό τον διασυρμό ,στον εμπαιγμό . Και είναι μόνο αυτό .
Αφήστε την να κοιμηθεί ήσυχη πια λαοπλάνοι . Δεν είναι δειλία αυτό που είπα αντίθετα είναι δύναμη που μας δίνει η αγάπη της.
Ας κοιμηθείς ωραία κοιμωμένη ήσυχη στην προδομένη πόλη και όταν γεννηθούν αντρειωμμένοι που μόνο αυτοί σου αξίζουν τότε θα σε ξυπνήσουν από τον γλυκό ύπνο σου και θα σε οδηγήσουν να καθήσεις απαστράπτουσα και δικαιωμένη στον θρόνο σου Αρχόντισσα ξανά !! Εμείς είμαστε άχρηστοι για υπήκοοι σου!!!
Σε αγαπώ Αμμόχωστος Καρδιά μου !!
Μαρία Ιωάννου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου