Στο χέρι μας... Αννα Ζανιδακη.

Είναι η θέληση να δούμε και να αντιμετωπίσουμε τα δεινά της ζωής μας και κυρίως να πονηρευτούμε και να αντιμετωπίσουμε ις κακουχίες της .
Συστήνεται εκείνη η επιτροπή ,που θα νοιαστεί και θα προβληματιστεί ,πάνω στα διαφορετικά μελλοντικά της σχέδια και κυρίως θα αναδιοργανώσει τις τακτικές και τις μεθόδους .
Πετρώνει η καρδιά και αναπροσαρμόζει κώδικες και κωδικούς ,επικοινωνίας , με μοναδικό μέλλημα ,να δει και να αισθάνεται , να πορεύεται και να κυριαρχεί , στο ένα και μοναδικό ,στο αποκλειστικό και στα αδιαμφισβήτητο ,προσεγγίσιμο χρονικό όριο
Με το χρόνο να σε αναγκάζει , να δεις και να απολαύσεις τις στιγμές σου μεν ,αλλά να στοιχειοθετήσεις τις πορείες σου δε.
Η ζωή μας ένα βιβλιο ,που ζητά να γράψει τους κανόνες της ,αποζητά να διαλευκάνει τα δικά της συγγράμματα ευθύνης και υπόδειξης σημείων και όχι τεράτων.
Μιας πένας απόκτημα ,που θα μελετήσει και θα τακτοποιήσει τα μελανά ή όχι σημεία της άφιξης των νέων ,δεδομένων ,γεγονότων ,για να στολίσουν τους ουράνιους διαδρόμους ,της πίστης και της αντοχής τους ,τους μαραθώνιους της άφιξης , της ελπίδας και της διαβεβαίωσής τους .
Σ ανάλογες κατατακτήριες εξετάσεις,προαγωικής προεσέλευσης της τακτικής και της ρύθμισης ,ενάντια σε άτακτους πολέμους ,προτροπής και συνενοχής ,των αδικημάτων , με τα θελημένα έκτροπα ,της αβεβαιότητας και του εγωκεντρισμού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου