Ν α επιλέγεις διπλα σου Ανθρώπους που σου βγάζουν τον Καλύτερο σου Εαυτο... Αννα Ζανιδακη.

Το να πιστεύουν πως ενώ θέλουμε να φερθούμε σωστά κι ανθρώπινα , θα καταφέρουν να μας κοροιδέψουν.
Το να τους ξεγελά το βλακωδέστατό τους ένστικτο ,πως υπολογίζοντας σε μια φιλία ,δε θα θελήσουμε να διεκδικήσουμε τα κεκτυμένα μας .
Το να μας θεωρούν ευάλωτους ως χαρακτήρες ,μόνο και μόνο ,γιατί δε θέλουμε να πέσουμε στο δικό τους επίπεδο και να φερθούμε άνανδρα και ύπουλα .
Το να ζητούν να λαμβάνουν απ τον άλλον την αλήθεια του ,ενώ εκείνοι , εκείνες ,πράττουν αισχρά έργα ,πλάνης και κοροιδίας.
Το να καταστρέφουν φιλίες ,γιατί διακατέχονται από ψευδέστατα δικα΄τους εδάφια ψυχής, που νομίζουν πως δε θα γίνουν αντιληπτά και αναγνωρίσιμα.
Το να διοχετεύουν στον καθαρό μας αέρα ,σταγονίδια λύπης , δυσανασχέτησης , μα κυρίως απογοήτευσης ,στην εν δυνάμει ως τώρα συννενόησή μεταξύ τους .
Το να μοιράζεσαι μαζί τους καταστάσεις ,γεγονότα, συνθήκες ,να να σε αποκαληλώνουν την ύστατη στιγμή ,εξαργυρώνοντας πια εσύ , την καθυστέρησή τους , με τα απολύτως αναλογούμενα σε εσένα .
Το να μαζεύονται διάφορες οικτρές ,ποταπές δικαιολογίες ,στο να βρεθούν τάχα λύσεις και η ίδια η ζωή να σου προσφέρει τις επιλύσεις τους και να σε οδηγούν , μακριά απ τα αδιέξοδά σου .
Σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς ,σ αυτά τα πέτρινα χρόνια και τα γεμάτα ,από λίθους ,συστημένους ,από ανεγκέφαλα συνασθήματα ,τροποποίησης του δικού σου μεγαλείου ψυχής και γραφής ,σε φτωχική γειτονιά , που να θέλει επιμελλείς πολλούς αναπροσδιορισμούς , με βγάζει εκτός εαυτού , χωρίς να θέλω να φανώ και ταχτώ ιδιαίτερα εναντίον του ...εναντίον της .
ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ,,,,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ..............
Ευτυχώς ξεχωρίζει ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου