Καταστάσεις Πρωτόγνωρες... Ρενα Ασλανιδου.

Πολλές φορές η ζωή μας προγραμματίζεται από εμάς η τους άλλους με τέτοιο τρόπο ώστε παραλείπουμε τον πραγματικό μας σκοπό. Όμως υπάρχει μέσα μας ένας βαθύτερος σκοπός που σχετίζεται με την ευτυχία και της προσωπικής πληρότητας.
Αφήνεις το χρόνο στον εαυτό σου για να μπορείς να απολαύσεις τα απλά καθημερινά πράγματα. Προκειμένου να νιώσεις χαρά και πληρότητα και να έχεις διάθεση και προπάντων θέληση.
Στην καθημερινή ζωή μας η φιλοσοφία είναι ο'τι πιο αληθινό και πρακτικό, αντανακλά τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις μας για τον εαυτό μας, τη ζωή και τον κόσμο, οι οποίες με τη σειρά τους καθορίζουν τις αξίες, τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας. Κι αυτά πάλι καθορίζουν ποιη είμαστε και κυρίως, που πηγαίνουμε. Χρησιμοποιούμε τις μοναδικές ικανότητες μας και εμπειρίες για να συνεισφέρουμε με το δικό μας τρόπο στον κόσμο και να εκπληρώσουμε το σκοπό της ζωής μας.
Μέσα μας όμως υπάρχει ένας βαθύτερος σκοπός που σχετίζεται με την ευτυχία και την αίσθηση της προσωπικής πληρότητας.
Συμβιβάζεσαι και προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και προχωράς.
Αν και είμαστε εξοικειωμένοι με το λοκ νταουν, είναι στενάχωρη και θλιβερή με το φόβο για την επόμενη μέρα,
για όσο χρειαστεί. Είμαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι, έχω κάνει τη μεγαλύτερη καραντίνα της ζωής μου από το περασμένο Σάββατο.
Ζω με την ελπίδα, να βρεθεί θεραπεία.. Ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες ο Θεός να προστατεύσει όλον τον κόσμο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου