Τον καιρό του σκότους... Στέλλα Βρακά.

Τον καιρό του σκότους, αυτή την εποχή του θανάτου, όπου ο φόβος, το άγχος για την αύριο μέρα, κυριαρχούν στην ανθρωπότητα... ένα φως τρεμοπαίζει, φέγγει δειλά και θέλει να λάμψει πολύ και δυνατά, να καθαρίσει τον παλαιό καιρό, από την βρωμιά που μολύνει τις ψυχές και τις κρατά φυλακισμένες στον πόνο και στα "γιατί" για χρόνια.
Με την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό που υπέστη από παράγοντα της Ιστιοπλοοϊας, άνοιξαν τα στόματα και μίλησαν τόσοι άνθρωποι για τις δικές τους εμπειρίες τις επώδυνες που λάβωσαν την ψυχή τους.
Μάθαμε τι έκανε ο Γιώργος Κιμούλης στους συνεργάτες του, μια βροχή αποκαλύψεων για την αρρωστημένη συμπεριφορά του.
Ήρθε πολύ σύντομα και η σειρά του Κώστα Σπυρόπουλου, ο οποίος παραδέχτηκε, πως στεναχώρησε, άκουσον, άκουσον, κάποιους και ζητά συγγνώμη...!! Και μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση.
Μίλησαν 3 άνδρες ηθοποιοί, για σεξουαλική παρενόχληση από τον σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα.
Και σίγουρα αυτά μπορεί να τα ξέραμε αλλά ακόμα κι αν γίνονταν καταγγελίες αλήθεια τι θα γινόταν...;
Τώρα όμως ας ξέρουν οι θύτες οι πρώην και οι νυν και οι μελλοντικοί, πως το φως δεν θα επιτρέψει στο σκοτάδι να αρρωσταίνει ψυχές.
Η νηπιαγωγός δε η αμετανόητη, που είπε πως δεν θα ξαναβγάλει παιδί στο κρύο...άλλο κι αυτό και κάθε δάσκαλος που δεν αγαπά τα παιδιά και δεν τα σέβεται, ας πάει σπίτι του.
Ναι έχω την πίστη πως το καλό θα επικρατήσει μετά φυσικά από τον θάνατο του κακού. Θα επικρατήσει γιατί το θέλουμε πολύ!
Στέλλα Βρακά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου