Δικαίωμα... Αννα Ζανιδακη.

ΔΕ δίνω το παραμικρό δικαίωμα στο ελάχιστο λάθος.
Δεν παραχωρώ τον παραμικρο κόκκο άμμου στην πληθώρρα επιλογών συλλογής της από αξιέπαινη κριτήρια διαλογής της.
Δεν τρέχω σε κανένα Μαραθώνιο ζωής αν δεν έχω ελέγξει τις ανάσες μου και δεν έχω σφυγμό μετρήσει τις πιθανότητες νικητήριας εισόδου σ αυτόν.
Δεν επιτρέπω λαβύρινθος στη ζωή μου και αοοπροσανατολισμους διέλευσης χασιατος χώρου χρόνου μα κυρίως ασαφειων κι ατασθαλειων τρόπων συνδιαλλαγής.
Δε γνωμοδοτώ ,ούτε και συμβάλλω σε μη επιτρεπόμενουν από μένα μηχανισμούς σκέψης και επικράτησης των δυνατοτήτων αυτής ,όχι για επιβεβαίωση , αλλά για σιγουριά και βεβαιότητα της αλήθειας του .
Δεν επιτρέπω σε τυχάρπαστα σκεύη ηδονής ,θέλοντας να αποκαλούνται , να παραχωρήσω χώρο και χρόνο απ τη ζωή μου , μ ανίερες κι ανούσιες καν συζητήσεις ,ανύπαρκτων και ανώφελων , άχρηστων εισροών πληροφοριών, στο δικο μου εγκεφαλικό σύστημα.
Δε θα αφήσω σε κανενός χέρια την τύχη μου , τη μοίρα μου ,έστω ,όταν εγώ , είμαι καθ ύλην αρμόδια για το τι μέλλει γενέσθαι ,για αυτούσια και αυτονόητα πράγματα ,καταστάσεις ,συνθήκες ,που με αφορούν ,
Δε διαπραγματεύομαι την υπόσταση και την σξία της φωνής μου , βροντερής ύπαρξης και σημαδιακής ,ποτέ μετάλλαξης ,αλλά σύμφωνης ,στοιβαρής πραγματικότητας του είναι μου και ποτέ πλάνης και σκευωριών ενός λάγνου, απόμακρου και ξένου προς εμένα ,θεαθήναι μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου